RSS
Kép

. . . és boldogan éltek, míg meg nem haltak

05 dec

Mi lenne, ha az általunk jól ismert mesehősök ma is élnének és történetesen ugyan olyan celebek lennének, mint mondjuk Kiszel Tündérke vagy Fekete (kocsog) Pákó?

Egy biztos, rendszeresen szerepelnének a bulvársajtóban és a mesének így soha sem lenne vége.

Hófehérkéről például nem sok minden derült ki a helyi bulvársajtóból. Miután felgyógyult az alma okozta súlyos mérgezésből, elköltözött a törpéktől és feleségül ment a lovaghoz. A lovag elvégzett valami speciális életmentő tanfolyamot, majd elcserélte fehér lovát egy Volvóra és mindketten beköltöztek a városba. Fehérke szült neki négy törpét, akarom mondani gyereket  és most egy kertvárosi házban tengetik szürke, hétköznapi életüket. Ennyi!

 A törpék időközben profilt váltottak, mivel a helyi hatóságok bezáratták a bányát, áttértek a falusi turizmusra és a megspórolt aranyukból nyitottak egy helyes kis panziót a 7 törpéhez névvel.

A gonosz mostoháról mindössze annyit tudtunk meg, hogy feladta a Hófehérkével vívott szépségharcát. Mivel összejött egy gazdag plasztikai sebésszel, korlátlanul hódolhat természetellenes hobbijának. Rendszeresen fekszik kedvese szikéje alá és nem foglalkozik a bulvársajtó rosszindulatú pletykáival. Még az igazmondó tükrét is kivágta a pi….. összetörte.

. . . és boldogan éltek, míg meg nem haltak

Piroska beállt az üdvhadseregbe és jelenleg is jószolgálati feladatokat lát el a Kerek erdőben. A helyi mekiből hordja a kaját a rászoruló időseknek és folyamatosan küzd a fölös kilókkal. A vadászt  pár évvel később bevarrták a rendőrök, mert gyanúba keveredett egy sorozatgyilkosság kapcsán. Mint utóbb kiderült ő volt a helyi hasfelmetsző.

dina-goldstein-fallen-princesses-little-red-riding-hood-636

Bár Csipkerózsika a mese szerint felébredt a herceg csókjától,  a rokka súlyos aluszékonyságot okozó mérge nem ürült ki teljesen a szervezetéből. A lovaggal kötött esküvője után, de még a nászéjszaka előtt újból mély álomba merült. A lovag sajnos patthelyzetbe került a Rózsinak “holtodiglan, holtomiglan” tett fogadalma és a Walt Disney-vel aláírt hosszútávú szerződésnek köszönhetően, ezért nem állt módjában elválni vagy átszerződni egy másik mesébe. Jelenleg mindketten egy nyugdíjas otthon lakói.

dina-goldstein-fallen-princesses-sleeping-beauty-636

Hamupipőke házassága időközben megromlott. Mivel a herceg beleszeretett az ő egyik gonosz nővérébe, ezért jobbnak látták, ha elválnak útjaik.  A herceg a házassági szerződésüknek eleget téve csinos kis életjáradékot fizetett pipőnek, amiből az, egy rendezvényszervező irodát nyitott. Bár a vállalkozás jól működött a lány sajnos nem tudta feldolgozni az őt ért korábbi traumát. Jelenleg alkoholproblémával küzd.

dina-goldstein-fallen-princesses-cinderella-636

Reklámok
 
Hozzászólás

Szerző: be 2013-12-05 hüvelyk Humor, Mese, Poénos képek

 

Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: